SEB – Bye, bye…!

En ”arbets-epok” tar slut

SLUT!    THE END!   FINITO!

Så kan man väl sammanfatta det hela! Jag berättade ju tidigare att jag och min chef inte kommer överens och att jag har försökt lösa detta på bästa sätt! Men icke sa icke!!  Besviken är väl det minsta jag kan säga. Men jag citerar Olof Röhlander när han säger (Veckobrev den 10 sept 2012):

”Det finns tillfällen i livet då det gäller att stå upp för den man är och det man sagt att man ska. Idag kan vara den dagen, det där beslutet som definierar dig som människa. ”

”Låt ingen få stampa på din moraliska kompass. Du är bättre än så. Du har mer i dig. Du är stark. Låt dom aldrig få en upp på dig. Ta en annan väg. ”
…och det är just det jag kommer att göra nu. Jag har sagt upp mig på SEB för att jag känner att jag har fått nog. Jag är inte en person som vill bråka eller tjafsa – men i detta fall har jag inte hittat någon annan lösning än att säga upp mig. Jag vill få sinnesro, det sista året har tagit hårt på mig och jag behöver se motorvägen framför mig igen och öka farten.

Jag har en del på gång men mer om detta en annan gång.

Vad gäller träningen så kommer jag flytta fram målet på 125 km löpning till oktober istället + att jag kommer lägga till ett antal sim- och styrketräningspass!

Hasta la Vista – baby! …. eller ska jag säga SEB!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på SEB – Bye, bye…!

  1. Ava skriver:

    Skönt att lägga gammalt bakom sig och spännande med nya planer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.