75 dagar kvar

Så var det ny vecka igen och måndag. Inledde dagen med träning på Kristinedal. Uppvärmning på löpbandet 2,10 km och sedan en tuff PT-timme med Patrik, där vi filade på både det ena och andra vad gäller styrka och smidighet.  Jag ska få ett nytt program – härligt! Det ser jag fram emot.

Laxtrappan

Sen bar det iväg till jobbet och det blev en lång dag. En av kollegornas kunder (kollegan är på semester) skulle ha ett lån utbetalt men jag hittade inga lånehandlingar så kunden fick besöka banken en extra gång och det blev övertid för mig. Men det gjorde inget. Jag gjorde kunden glad!

Väl hemma blev det lite soff-slapp och TV. Ska försöka hoppa i säng i god tid, imorgon är en ny träningsdag 🙂

Det här inlägget postades i Löpning, Mental träning, Styrketräning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.