37 dagar kvar till Båstad Marathon

Danmark_2

Jag ändrar rubriceringen nu…

Det är fortfarande steg på ”den mentala stegen” men det absoluta fokuset nu ligger på Båstad Marathon. Jag har suttit och knåpat på kammaren och fått ihop ett träningsprogram som jag tror kan passa ”mig”. Lite input från PT Petris ”visdomsord”, lite från Emma på Xtravaganza (när det gäller kosten) lite från min älskade ”karlslok” och lite från eget huvud. Detta borde bli bra – eller så blir det en ”jäkla soppa”. Vi får väl se vad resultatet blir, jag måste ju prova och det drabbar ingen annan än mig själv, haha! Eller som en vis professor i juridik brukar säga ”Tjohoo”!!

Idag stod det morgonjogg 4 km på programmet – det blev 4,3 km i ett regnigt Partille. Ganska skönt faktiskt om än lite kyligt. Nu lite kaffe, lätt frukost och iväg till jobbet. Tjohoo!!

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.