36 dagar kvar till Båstad Marathon

Fredag och det står simning på träningsprogrammet!

Det var bara att pallra sig upp, jag var ganska pigg ändå och bilen rullade iväg c:a 06.15 från det Manningska Residenset. Strax efter halvsju var jag i bassängen och körde 500 meter, några längder crawl med test på olika saker gav ett bra resultat. Detta kommer att bli bra, det känner jag nu.

Nu är det äntligen roligt att träna igen och jag känner en förväntan för träningsframtiden och inför Ironman nästa år.

På jobbet var det hektiskt som vanligt men det flöt på bra. Nu är det ledigt ett par dagar och då ska det tränas löpning. Jag hoppas på fint väder! 🙂

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.