35 dagar kvar…

till min semester börjar.

Det har hänt lite sen sist jag bloggade. Min Kia är såld och jag väntar på att få in pengarna för den. Vi kom överens, jag och gyben, att vi inte behövde 2 bilar längre. Min hade gått mest mil så vi sålde den, bye, bye lilla caretan, du har transporterat mig i vått och torrt. Nu får någon annan glädjen att köra dig.

kiadgb058I torsdags blev det en timme med PT Patrik – oj vad jag inte har tränat. Men nu ska jag ändra på det. Tänkte köra på med 5 träningsdagar, vilodagar måndag och fredag. Jag har ju mål att nå i år.

Men först lite helg. Imorgon blir det löpträning, på söndag måste jag vila, för på måndag ska jag in och ta prover och då får jag inte motionera eller anstränga mig dagen innan, då kan proverna bli missvisande… nåja, har jag vilat så här länge, klarar jag väl ännu en vilodag.

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Mental träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.