34 dagar kvar till Båstad Marathon

Söndag och Mors Dag! Jag har skickat en fin bukett till kära mor.

Idag stod det löpning / distans / på programmet – 10 km. Jag tänkte mig Ultraintervall-banan (UI-banan) x 5 varv. Det blåste duktigt ute och jag förmanade mig själv att ta det lugnt och fint. Det gäller att kroppen håller och att det känns bra. Inte äventyra något inför Båstad Marathon.

IMG_0823

Det blev 10,5 km på c:a 1.36 – inte snabbt men det kändes balanserad och bra. Nu en dusch och lite frukost. Ev blir det ett bonuspass med kollega från SEB – vi får se.

Det här inlägget postades i Löpning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.