33 dagar kvar till Båstad Marathon

Måndag! Mycket att göra men jag jobbade på och smet iväg vid 16-tiden.

Hem och bytte om och sedan hämtade jag Lotta. Vi skulle iväg till Kristinedal och köra CrossFit – ett inspirationspass med Xtravaganza där jag fick ta med mig en vän.

Karin, duktig PT på Kristinedal, höll i passet. Först var det uppvärmning med 5 upphopp, 10 sit-ups och 20 airsquat i c:a 10 min. Sen körde vi Tabata intervaller ( 20 sek aktivitet och 10 sek vila – 6-8 ggr per övning).

Det var snabba steg upp på däck, armhävningar, explosiva hopp framåt, plankan m m. En timme höll vi på ute på gräsmatten bakom Kristinedals anläggning. Lite på att vi var trötta efteråt – men mycket nöjda. Det blir definitivt mer CrossFit framöver.

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.