31 dagar kvar till Båstad Marathon

Onsdag och mitt i veckan!

Efter ännu en hektisk dag på jobbet så körde jag vägen förbi makens jobb och hämtade upp honom. Han kände sig inte riktigt i form för att cykla hem så jag släppte av honom hemma innan jag fortsatte till Xtravaganza. Idag stod det ”självförtroende och självkännedom” på programmet.

Men först invägning! Trots avslutningar och små avsteg från programmet så hade jag gått ner 0,5 kg. Det var mer än vad jag hade väntat.

Vi inledde träffen med mental träning – en väldigt skön och avkopplande stund. Jag nästan somnar och jag går verkligen ner i varv. Härligt! Därefter diskuterade vi de olika begreppen:

– Självförtroende

– Självkännedom

– Självbild

– Självkänsla

– Självtillig

…i gruppen. Det var mycket intressant som kom fram. I slutet av timmen diskuterade jag med Emma, vår hälsocoach, hur jag skulle lägga upp kosten kontra träningen inför Båstad marathon. Vi kom fram till att från fredag kör jag 2 veckor på helfart, dvs bara pulver 3 ggr / dag, vatten och ev örtte. Veckan efter trappar jag upp för att i tävlingsveckan gå på jämviktskost och lägga på lite extra kolhydrater de sista dagarna. Detta lät bra och vi kommer att följa upp detta varje vecka fram till Båstad.

Hem igen och hämtade maken för att avsluta kvällen med firande av Eva och Nisses dotter Ellen som tar studenten. Lite god mat och en bit tårta slank ner men det får jag stå ut med. Nu raka vägen i bingen för skönhetssömn.

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.