30 dagar kvar…

innan jag går på semester.

Nu är vi inne i juli och idag var det riktigt varm och skönt ute. Baksidan på medaljen var att jag inte sov speciellt bra och var hur trött som helst när klockan ringde. Men, men, jag bet ihop, tog en kopp kaffe och åt lite frukost. Bättre…

På jobbet märks det att det inte är lika mycket kunder men istället kommer akututryckningar för kollegor och mäklare med ”bråttom-affärer” och liknande. Så här långt har jag löst alla problem, hoppas även det lugnar ner sig.

StarkSjälTräningsmässigt har jag haft en rejäl dipp, har inte haft motivation att komma igång. Jag ska försöka hitta den nu när det blir fint väder, kanske bara nöja mig med att cykla till jobbet och ta träningen från där. Ta löpningen till helgen tillsammans med lite styrkeövningar på terrassen. Jag får fundera på det…

Idag redovisar jag inga km för löpningen, får komma igång först, jag vet ju vad jag ska göra.

Ut nu och njut av det fina och varma sommarvädret! En glass i solen är ju aldrig fel…

soligtimages

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.