30 dagar kvar till Båstad Marathon

Idag var det dags att träffa massören Mats igen. Jag gick och fick massage hos honom när jag jobbade på SEB och det var mycket verkningsfullt.

Sagt och gjort – jag tutade iväg vid halvåtta-tiden och fick 50 min massage på rygg och baksida lår och vader. Jäklar vad ont det gjorde, jag hoppade nästan av britsen i vissa lägen,  men riktigt gott för rygg- och benmuskler. Mats har hårda nypor men det behövs.

massage

Dessutom fick jag bra tips om hur jag ska värma upp inför löppassen. Avslutningsvis bokade vi 2 tider till och jag köpte hans heatloation -hot and cold – mycket bra! Nöjd satte jag mig i bilen och körde till jobbet. Idag var det en låååång dag men till slut rullade jag hemåt. Helt slut i knopp och kropp men attans vad nöjd jag är.

Det här inlägget postades i Allmänt, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.