27 dagar kvar till Båstad Marathon

Söndag – men jag vaknade av mig själv vid 7-tiden. Gick upp och satte på kaffe och förberedde dagens träning. Tog lite jordgubbar och Xtravaganza jordgubbspulver + lite malda psylliumfrön + vatten och gjorde en morgonsmoothie. Lät den sjunka undan lite och sedan gav jag mig ut och sprang.

Idag gjorde jag som min massör Mats hade sagt, jag promenerade 1:a km, joggade och gick 500 m och sedan stannade jag och stretchade alla stora muskler i benen och sätet. Sedan började jag springa. Klockrent – benen förstod vad det handlade om och jag hade en helt annan känsla i kroppen. Tack Mats för tipset!!

Jag tog en extra-runda och sprang en bit uppför ”Båstad-simulator-backen” men fick gå den sista halvan. Mycket bra träning med tanke på att maran i Båstad börjar med uppför i ett antal km. Det kommer att bli mycket träning i denna backe.

Småjoggade hem, gick några korta bitar men joggade nästan hela vägen. Väl hemma och vid datorn visade det att jag ökat tempot betydligt – Carina, keep on going! Du fixar detta!!

Over and out! 🙂

Det här inlägget postades i Mental träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.