25 dagar kvar till Båstad Marathon

Tisdag och ledig idag – skönt! När jag skulle blogga igår så var internet nere så det var bara att göra något annat istället. Det blev Runners World. Igår hade jag en vilodag – det är skönt att ha sin vilodag på måndagar – dels för att jag ofta tränat både lördag och söndag, dels för att det är en lång arbetsdag – igår inte undantaget. Jag var på jobbet redan 7.40 och gick inte hem förrän 19.40 så jag var ganska mörbultad och trött när jag kom hem.

Nu har jag sovit, förvisso inte jättelänge, jag kan inte göra det när solen lyser in genom fönstret och det är ljust, då vaknar jag av mig själv.

Idag är det planerad löpning, jag tänkte testa att springa till Kristinedals träningscenter och se hur lång tid det tar. Detta för att lite senare i sommar göra ett multipass – löpning – simning – löpning. I övrigt ska jag försöka komma ikapp med lite pappersarbete, jag ska ringa Hedins Bil och beställa nya nycklar till tackräckena till bilen och lite annat smått och gott.

Njut i solen alla!

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.