24 dagar kvar till Båstad Marathon

Usch!

Jag befinner mig i en rejäl svacka nu, det känns som om jag simmar omkring i en djup brunn, utan ljus och med massor med mörker omkring mig. Jäklar det lät mörkt – men lite så är det just nu. Det är en hel del privata saker som har kommit ikapp mig från framförallt förra året. Pendlar ömsom mellan hopp och förtvivlan.

Men det är då man ska bestämma sig för att genomföra det man planerat.

Jag skulle ju mäta sträckan från hemmet till Kristinedals träningsanläggning för att senare i sommar göra ett multipass – löpning – simning – löpning. Sagt som gjort – på med sommarkläder, bra musik i öronen och så promenerade jag i rask takt till Kristinedal. Kalla det ett rensa-skallen-projekt eller så men det hjälpte. Med härlig musik i öronen gick jag igenom min målbild, tidsaspekter, upplägg, egna känslor inför träning och satsningen mot en Ironman.

Jag kom fram till några viktiga saker – glöm tidsaspekten på Ironman, känner jag mig redo försöker jag mig på att göra den nästa år men är det så att detta – att komma tillbaka till grym träningsform – tar längre tid än jag planerat så satsar jag  på Ironman 2015 istället. Det var egentligen min ursprungliga plan när jag började tänka ”göra en IM”.

Väl hemma igen så satte jag mig ner och tittade igenom tänket för sommaren. Min PT och jag har bestämt att vi tar tag i PT-träningen till hösten igen så jag är ”on my own” i sommar. Slutsatsen blir att lagd plan ligger – den är utmanande och tuff men det är lite så jag är som person – så vi kör! Det som går bra gläds jag åt, misslyckas jag i någon tävling kommer jag dra erfarenhet av detta inför kommande tävlingar.

På kvällen pratade jag och maken igenom upplägget och jag bollade mina funderingar med honom. Det är helt underbart att vara gift med en sån fantastisk person som min make Stefan, han rätade ut några frågetecken och jag mig bra input. Jag somnade nöjd och glad.

Det blev mycket prat om gårdagen – men det är alltid skönt att skriva av sig lite. Idag blir det löpning och Xtravaganza på kvällen.

Dagens tema: FOKUS

Carina_tri_1

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.