23 dagar kvar till Båstad Marathon

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nu börjar det äntligen lossna. Idag blev det en tur till Humlebadet med maken. Vi gick och sprang om vartannat men vi hade fokus på backarna. Där lade vi in en extra växel och tryckte på ordentligt – och ta mig tusan – nu förstod kroppen och benen vad det handlade om och jag fick bra tryck i steget, trots att mjölksyran kändes rejält i de sista backarna. Dessutom har jag fått korn på 2 nya backar vid Jonsereds herrgård. Där ska tränas backe så det står härliga till.

Jag får rikta ett speciellt tack till min massör Mats som kom med det briljanta tipset att stretcha ”löpmusklerna” efter c:a 500 meter. Klockrent! Jag fattar inte att jag inte gjort detta innan.

Inte att förglömma – vid Humlebadet stannade vi och mätte vattentemperaturen, 20 grader – härligt. Jag passade på att doppa fötterna och kyla dom lite innan hemfärden. Dessutom stort GRATTIS till kära mor som fyller år idag, GRATTIS mamma!

Nu ska vi bara njuta av eftermiddagen och kvällen. Idag är en vändpunkt, jag ska inte glömma denna dag! TACK!!2009 Ironman AustraliaVICTORY!! 🙂

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.