20 oktober och 10 månader till IM i Kalmar

Nu går vi mot mörkare tider fast jag får då säga att vädret de sista veckorna har helt ok.

Frisk och krispig luft, lite kallt på morgonen men sen kommer solen fram och det blir skönt. Vi får se hur länge det varar, men än så länge njuter jag.

Idag är det 10 månader kvar till mitt stora mål, IM i Kalmar. Det är fortfarande mycket att göra vad gäller vikt och träning men det känns bra. Just nu är prio ett att få kallelsen till min binjure-operation så att jag kan lägga den bakom mig och fokusera 110 % på träning, det lär nog behövas.

Ironman Kalmar

Inspirationsbild från IM i Kalmar 2015…. bra att ha på näthinnan när jag kämpar!

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning, Triathlon. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.